Benatia: Bio sam blizu povratka u Italiju
EPA

Pregovarao je s Massarom

Benatia: Bio sam blizu povratka u Italiju

Bivši fudbaler Juventusa Mehdi Benatia otkrio je kako je ovog ljeta bio blizu povratka u Serie A.

Marokanac je u januaru otišao u katarski Al-Duhail nakon što je proveo dvije i pol sezone u Juventusu, a već ljetos imao je ponudu da se vrati u Italiju.

Otkrio je to Benatia u razgovoru za Tuttosport, kazavši, između ostalog, da je konkretno vodio razgovore sa Fredericom Massarom koji je ljetos funkciju sportskog direktora Rome zamijenio sa onom na San Siru.

"Imao sam razgovore s Romom dok je Massara bio u klubu, a onda je on otišao u Milan i pokušao ponovo da me dovede", rekao je Benatia.

Umjesto povratka u Serie A na kraju je ostao u Kataru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moj Al-Duhail me nije želio pustiti. Nije mi žao, sretan sam ovdje", dodao je 32-godišnji fudbaler.

Benatia je pored Juventusa igrao još za Bayern, Romu, Udinese, Marseille, Llorient...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti