Josip Bender novi golman Širokog Brijega!

Bivši golman Željezničara

Josip Bender novi golman Širokog Brijega!

Esmer Oštraković

Josip Bender je prije dva mjeseca napustio ekipu Željezničara nakon dvije i po godine provedene u ovom klubu.

Iako se tada očekivalo da će Bender ostati u Željezničaru donesena je odluka da je vrijeme za promjene.

Bender je tako dva mjeseca bio bez kluba, a karijeru nastavlja u ekipi Širokog Brijega.

"Iskusni hrvatski vratar Josip Bender novi je čuvar mreže NK Široki Brijeg, a suradnja je dogovorena do kraja sezone.

Dvadesetosmogodišnji Dubrovčanin na Pecaru stiže kao slobodan igrač nakon što je prethodne dvije i pol godine proveo na Grbavici braneći boje FK Željezničar.

Oglasi

"Ne treba ništa previše pričati o Širokom Brijegu. Dovoljno govori samo njegovo ime u bh. nogometu. Dolazim u klub koji se svake godine bori za Europu, a samim time i za vrh tablice.

Momčad je sastavljena od mladih igrača koji su željni dokazivanja na čelu s mladim stručnjakom iza kojega već stoji kvalitetan rezultat", kazao je Bender i zahvalio se stručnom stožeru na ukazanom povjerenju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na meni je radom opravdati ukazano povjerenje i dati svoj maksimum kako bi ove sezone zajedno napravili što bolji rezultat", poručio je novi vratar Plavo-bijelih.

Josip Bender je prošao mlađe uzraste HNK Hajduk Split, branio za 'B' momčad, trenirao s prvom za koju je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, pa bio na posudbi u Primorcu iz Stobreča. Zatim je kroz karijeru nastupao za Zadar, Split, Solin i na koncu za sarajevski Željezničar", stoji u objavi Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi