Benedetto razbio Nimes, Duljevića ni na mapi
Foto - EPA

Trijumf Marseillea

Benedetto razbio Nimes, Duljevića ni na mapi

M. Šljivak

Marseille je u 27. kolu Ligue 1 savladao na gostovanju ekipu Nimesa s 2:3.

Domaći tim je prvi stigao do gola u ovom susretu. Ferhat je u petoj minuti pogodio za 1:0, ali to je večeras bilo sve od njih.

Dario Benedetto je stupio na scenu i sa dva gola je preokrenuo rezultat do poluvremena utakmica na koje su gosti otišli vodstvom od 1:2.

Argentinac je zaključio priču u ovom meču. U 69. minuti je pogodio za 1:3 i tu je bio kraj svih nada domaćeg tima da mogu doći do pozitivnog rezultata, iako su u nadoknadi vremena preko Deauxa smanjili na konačnih 2:3.

Marseille je tako zaustavio pobjedničku seriju Nimesa od četiri vezana trijumfa, te je učvrstio drugu poziciju na tabeli, dok domaćem timu predstoji teška borba za opstanak.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević nije uopšte bio ni u zapisniku ove utakmice.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 27. kolo:

Nimes - Marseille 1:3

Promo

Top Komentari

BlueBoys
Duljevic propo' ko m... kroz bokserice....:)
6 0
Benjamingst
Duljevic je igrac dobar za prvih 15 minuta I nakon toga nema snage...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi