Benevento puca na velika imena: Loic Remy je već stigao, ko će biti sljedeće pojačanje?

Vještice ponovo u Seriji A

Benevento puca na velika imena: Loic Remy je već stigao, ko će biti sljedeće pojačanje?

Benevento se u velikom stilu, sedam kola prije kraja sezone Serije B, uspio vratiti u italijanski elitu.

Trener Filippo Inzaghi je napravio odličan posao, proslavio promociju sa svojim izabranicima i okrenuo se potrazi za pojačanjima.

Ne želi Benevento ekspresan povratak u Seriju B, pa ovog ljeta puca na velika imena. "Jeftine", ali ne i istrošene igrače.

Nakon što je završio epizdou u Lilleu iskusni Loic Remy, nekadašnji napadač Marseillea i Chelseaja, je već stigao u Benevento sa kojim je potpisao trogodišnju saradnju i sada je samo pitanje ko je sljedeće pojačanje kluba iz Kampanije.

Ranije su se pojavile informacije da Benevento želi Andrea Schurrlea u ofanzivi, dok su Vještice za pojačanje u zadnjoj liniji navodni izabrale iskusnog Poljaka Kamila Glika.

Pojavile su se čak informacije da je dugogodišnji reprezentativac Poljske jako blizu transferu iz Monaca u Benevento, te da je u Italiji za njega spreman trogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će Glik koji je u Italiji već igrao za Bari, Palermo i Torino, zaista potpisati za Benevento vjerovatno će biti poznato u narednim danima.

Za kraj treba istaći da se Benevento u špekulacijama povezuje i sa Sturridgeom, Hamšikom, Llorenteom...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi