Dok je Benfica razvaljivala Barcelonu, Otamendi ponižavao Fatija: Ti si lažni Messi?

Na niske je grane spala Blaugrana

Dok je Benfica razvaljivala Barcelonu, Otamendi ponižavao Fatija: Ti si lažni Messi?

S. Grebović

Benfica je sinoć u drugom kolu Lige prvaka na svom terenu bila uvjerljiva protiv Barcelone koju je savladala sa 3:0.

Za portugalsku ekipu su pogađali Nunez i to dva puta u 3. i 69. minuti, a u listu strijelaca upisao se i Rafa Silva u 79. za konačnih i uvjerljivih 3:0.

Nakon dva odigrana kola Barcelona je na začelju tabele sa isto toliko poraza i užasnom gol razlikom 0:6.

Očigledno da katalonski gigant više nije što je nekad bio, ponajviše zbog odlaska Lionela Messija iz kluba ovog ljeta. Njegovo odsustvo se itekako osjeti u igri tima Ronalda Koemana, a tu čast da naslijedi njegovu desetku pripala je mladom Ansuu Fatiju.

Mladi Španac je za vikend protiv Levanteao postigao povratnički gol nakon povrede, ali je sinoć bio potpuno neprimjetan, baš kao i ostatak njegove ekipe.

Dodatno poniženje doživio je pred kraj susreta kada mu je Nicolas Otamendi prilikom jednog verbalnog duela rekao "Ti si taj lažni Lionel Messi".

Poniženjima za Barcu i njihove igrače izgleda da nema kraja...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi