"Igramo kao Barca? Barca ne liči ni na šta"

Trener Benfice dao zanimljivu izjavu

"Igramo kao Barca? Barca ne liči ni na šta"

E. Škorić

Trener Benfice Jorge Jesus bio je jako zadovoljan nakon što je njegova ekipa u Ligi Evrope pobijedila Standard iz Liegea.

Trener poražene ekipe je Benficu uporedio s Barcelonom, ali Jesusu se to nije svidjelo. Tvrdnja da "Benfica igra kao Barcelona" nije mu najbolje sjela.

"Neću reći da izgledamo kao Barca jer Barca ne liči ni na šta. Možda izgledamo kao ona Barca od prije nekoliko godina, ali ova sada ne vrijedi ništa", rekao je Jesus.

Benfica drži vrh ispred Rangersa, Lecha i Standarda u grupi Evropske lige, a jednako drži prvo mjesto i u prvenstvu Portugala.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Što se Barcelone tiče, ona zaista ne blista od dolaska Ronalda Koemana, ali je u meču protiv Juventusa u Ligi prvaka pokazala da ipak nije kasno da se probudi i da na kraju osvoji važne trofeje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Realna izjava , jos samo da neko prizna da i Real ne lići ninašta bilo bi super. Vidi se da i oni igraju na silu
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti