Benfica pobijedila Nacional 10:0!

Visoka pobjeda na domaćem terenu

Benfica pobijedila Nacional 10:0!

Fudbaleri Benfice porazili su večeras na domaćem terenu Nacional sa gotovo nestvarnih 10:0 u susretu 21. kola portugalskog šampionata.

Da će slabašni Nacional doživjeti tešku sudbinu u ovom meču dalo se nagovjestiti u prvom minutu jer je Grimalnod tada doveo svoj tim u vodstvo. Do kraja prvog poluvremena Haris Seferović je postigao dva pogotka za prednost Benfice od 3:0.

U nastavku meča desio se pravi potom gostujućeg tima. Redom su pogađali Joao Felix, Pizzi, Ferro, Dias, Jonas dva puta i Silva za konačan rezultat 10:0.

Benfica je na ovaj način nastavila držati korak za vodećim Portom i ima samo bod manje, dok je Nacionaln ostao u opasnoj zoni sa 20 osvojenih bodova nakon 21 odigranog kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi