Portugalski wunderkind: San mi je da zaigram s Cristianom Ronaldom
Mnogi klubovi ga žele vidjeti u svojim redovima

Hoće li mu se san i ostvariti?

Portugalski wunderkind: San mi je da zaigram s Cristianom Ronaldom

S. Pašalić

Jedan od najvećih talenata reprezentacije Portugala i igrač Benfice Joao Felix izjavio je kako bi želio igrati zajedno s Cristianom Ronaldom.

Ovaj 19-godišnji igrač oduševljava svojim igrama u dresu Benfice, a njegove dobre igre privukle su pozornost najvećih svjetskih klubova kao što su Juventus, Barcelona, Manchester United, Atletico Madrid i Borussia Dortmund.

Navodno je i Liverpool nedavno poslao ponudu za njega od 70 miliona eura, ali je ta ponuda odbijena.

Ove sezone je odigrao dvadeset mečeva i postigao sedam golova, a s obzirom na prikazane igre male su šanse da će i narednu sezonu provesti u portugalskoj ekipi.

"Ne bojim se brojeva koji se vrte oko mene, niti bogatih poređenja od strane medija, niti interesa najvećih klubova na planeti", izjavio je Joao.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Imam dva sna. Da zaigram pored Cristiana Ronalda jer je on jednostavno najbolji. Pravi idol i primjer za sve. Druga želja je da osvojim nešto 'zlatno', prošle godine sam bio među 40 kandidata za Zlatnog dečka, a ove 2019-te želim da je osvojim!", bio je jasan Joao Felix.

Možemo očekivati veliku borbu klubova za ovog mladića, a da li će na kraju zaigrati zajedno sa Cristianom Ronaldom u Juventusu ostaje nam da vidimo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi