Benitez dovodi pojačanje iz Bundeslige

Ricardo Rodriguez u Realu?

Benitez dovodi pojačanje iz Bundeslige

Midhat Šljivak

Real Madrid mogao bi ovog januara dobiti pojačanje iz njemačke Bundeslige.

Kako navode španski mediji, Kraljevi su zainteresovani za dovođenje reprezentativca Švicarske i fudbalera Wolfsburga, Ricarda Rodrigueza.

Ovaj sjajni lijevi bek trebao bi u Real stići kao konkurencija za Brazilca Marcela. Navodno, njemački tim je već kontaktiran, te se uskoro očekuje i zvanična ponuda za Rodrigueza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Defanzivac Vukova je nedavno produžio ugovor s klubom do 2019. godine, ali sigurno je da se ponuda Reala teško dobija, pa bi 23-godišnji Švicarac karijeru mogao nastaviti na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.