Benitez: Uprava zna kakve igrače želim da dovedem
Foto: EPA

Benitez nezadovoljan pojačanjima

Benitez: Uprava zna kakve igrače želim da dovedem

S. Bošković

Trener Newcastlea Rafa Benitez nada se da će dovesti još par igrača do kraja prijelaznog roka. 

Švrake su danas upisale prvu pobjedu u novoj sezoni Premier lige Engleske, a bile su bolje od West Ham Uniteda rezultatom 3:0. 

Benitez nije krio od početka prijelaznog roka da želi da dovede pojačanja kako bi dodatno osnažio ekipu, a do sada su vlasnici kluba u pojačanja uložili samo 35 miliona funti. 

"Uprava zna kakve ja igrače želim. Neki su napustili klub, ali to je zato što ih imamo dosta koji nisu kvalitetni. Nastavili smo igrati kao i u prve dvije utakmice. Imamo ideju i uradit ćemo sve da je sprovedemo u djelo", rekao je španski stručnjak, pa dodao.

"Uvijek je lijepo pobijediti, pogotovo kod kuće. Zabili smo tri gola i nismo primili ni jedan. Igrači su se trudili i navijači su to prepoznali. Oni mogu da naprave razliku ove sezone", zaključio je Benitez. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Newcastle je osvojili tri boda u tri utakmice Premier lige ove sezone, a u narednom kolu će igrati protiv Swansea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi