Benitez: Znam šta nam treba, ali ne znam kakav je budžet

Trener Newcastlea o pojačanjima

Benitez: Znam šta nam treba, ali ne znam kakav je budžet

Jedan od trenera u Premiershipu kojem se pomalo trese stolica je Rafa Benitez.

Španski stručnjak je trener Newcastle Uniteda, ali ovom klubu u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje i na posljednjih pet mečeva je ubilježio čak četiri poraza i jedan remi.

Benitez pred januarski prelazni rok poručuje da klub prati neke igrače, ali da još uvijek ne zna kakav će biti budžet.

"Još uvijek radimo na tome da pronađemo igrače koji bi mogli pojačati naš tim u januaru. Pratimo mnoge igrače, ali u ovom trenutku ne znam koliko novca ćemo imati na raspolaganju. Sve što možemo učiniti je da se koncentrišemo na fudbal i na utakmice. Ne znamo kakav je budžet. Znamo šta nam treba, ali da li to možemo dobiti? Ne znam", rekao je Benitez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, priliku da izađe iz rezultatske krize njegova ekipa ima već danas kada dočekuje Everton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi