Benjamin Čolić dvije godine u Čeliku

Zvanična potvrda pisanja SportSport.ba

Benjamin Čolić dvije godine u Čeliku

Nogometni klub Čelik danas je igrački jači za još jednog provjerenog igrača, koji ima dosta iskustva igranja u Premijer ligi. Benjamin Čolić, 24-godišnji defanzivac, danas je u prostorijama kluba u društvu direktora i sekretara kluba Adnana Nuhagića i Ismara Huskića potpisao ugovor s klubom iz Zenice.

Bivši igrač Željezničara je u klubu s Grbavice prošao sve omladinske kategorije, te je igrao za seniorsku ekipu s kojom je osvojio tri puta titulu prvaka države, uz dva pokala Kupa naše zemlje.

Čolić će se priključiti novim saigračima na večerašnjem treningu na Bilinom polju, a njegov pravi učinak na terenu očekuje se za četiri-pet kola budući da nije prošao pripreme sa Zeničanima.

Sutra će crno-crveni na Bilinom polju dočekati tuzlansku Slobodu u okviru otvorenja nove sezone u Premijer ligi BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije