Direktor Čelika uoči početka sezone

Nuhagić: Krećemo u borbu za što bolji rezultat

Dino Kurbegović

Na današnjoj press konferenciji koja je održana na Bilinom polju, prvi puta se novinarima zvanično obratio i direktor kluba Adnan Nuhagić, koji je prije nešto više od pola godine na ovu funkciju došao umjesto Muamera Islamovića.

Glavni operativac Čelika govorio je o igračkom kadru, finansijskom stanju, te očekivanjima od naredne sezone.

"Čelik je rano počeo sa pripremama, igrači nisu imali faktički ni vremena za odmor. Odrađene su kvalitetne pripreme na Zlatiboru, te Zenici, doveli smo određena pojačanja prema mogućnostima kluba. Stigli su nam Sead Bučan, Nedim Oglečevac, Dženis Huseinspahić, Goran Popović, Stipe Barać, dok bi danas trebao doći i Benjamin Čolić i potpisati ugovor", kaže Nuhagić.

Klub je zadržao kostur ekipe i cilj je ostvariti što bolji plasman.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Potpisali smo nove ugovore sa Emirom Jusićem i Mahirom Karićem, produžena je saradnja i sa Semirom Bukvićem, Zlatkom Kazazićem, Vernesom Selimovićem, Ahmedom Džafićem i Semirom Bajraktarević, tako da smo zadržali kostur ekipe. Pridodali smo i naše juniore Anesa Durakovića, Ivana Dujmovića i Emraha Šabanovića, koji su potpisali višegodišnje ugovore. Mi smo pružili koliko smo u mogučnosti kada su u pitanju pojačanja u ovome trenutku, a naravno da krećemo u borbu za što bolji rezultat u sezoni pred nama", kazao je Nuhagić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.