Benjamin Čolić napustio Olimpik, ostaje u Premijer ligi?

Desni bek u potrazi za klubom

Benjamin Čolić napustio Olimpik, ostaje u Premijer ligi?

Samir Mlaćo

Redove Olimpika napustio je i desni bek Benjamin Čolić koji je nakon raskida u zimskom prelaznom roku sa Zrinjskim odlučio preći na Otoku, kako bi pokušao pomoći popularnim Vukovima sa Otoke u borbi za opstanak u ligi.

To se na kraju nije desilo, a Čolić je ovih dana uzeo slobodne papire, te je sada u potrazi za klubom.

Za SportSport.ba je kazao da već ima kontakata sa klubovima iz Premijer lige BiH, ali da konačnu odluku još uvijek nije donio. 

"Ne bih govorio o imenima, sve će se znati ubrzo", dodao je Čolić.

Ovaj 25-godišnjak ponikao je u Željezničaru, a zatim nosio i dres Čelika. Nastupao je i za mladu reprezentaciju naše zemlje, a sa  Željezničarom je tri puta osvojio Premijer ligu, te dva put Kup BiH. Još jednu titulu prvaka je osvojio sa Zrinjskim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom na njegov neupitni kvalitet, nema sumnje da će vrlo brzo pronaći novu sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi