Na Otoci se ne predaju

Olimpikova pojačanja složna: Vjerujemo u opstanak

Samir Mlaćo

FK Olimpik danas je i zvanično predstavio četvoricu novih pojačanja ovog kluba.

Radi se o Muameru Svraki, Milošu Džugurdiću, Filip Arežinu i Benjaminu Čoliću.

Vidi video!

"Želim da se zahvalim šefu struke i Upravi na ukazanoj šansi i mnogo mi je drago što sam došao u Olimpik, klub sa tradicijom. Došao sam sa namjerom da izborimo opstanak u ligi, što je moj cilj, ali i kluba", kazao je srbijanski napadač Miloš Džugurdić. 

"Dolazim iz Indonezije, a šest-sedam godina sam igrao Premijer ligu. Dogovario sam se Upravom Olimpika za 15-20 minuta uz obostrano zadovoljstvo. Došao sam da igram i da ostvarimo taj cilj, a to je opstanak u ligi. Nisam došao tu četiri mjeseca na odmor, nego znam da treba dosta rada i da izborimo ono što svi želimo", dodao je Muamer Svraka, nekadašnji kapiten Željezničara.

Vidi video!

"Ne bih puno pričao, a drago mi je što sam došao ovdje da pomognem u borbi za opstanak u ligi. Zahvalio bih se Upravi kluba i ljudima s kojima sam pričao i dogovarao sve", kratak je bio dojučerašnji član Zrinjskog Benjamin Čolić. 

Filip Arežina je već nosio dres tima sa Otoke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidi video!

"Prvi put nije bio baš uspješan, drugi će nadam se biti. Došli smo tu da pokušamo izboriti opstanak, a momci su već sve rekli", dodao je Arežina. 

Tim sa Otoke nakon predstavljanja novih pojačanja otputovao je na pripreme u Mostar gdje će boraviti narednih 5-6 dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi