Svraka i Čolić pojačavaju Olimpic

Nova imena na Otoci

Svraka i Čolić pojačavaju Olimpic

S. Mlaćo

Benjamin Čolić (25) i Muamer Svraka (28) sutra će postati novi članovi FK Olimpic.

Naime, ovaj dvojac koji u našoj zemlji zajedno nosio dres Željezničara pojačat će Vukove sa Otoke i pokušati sa ovim klubom izboriti opstanak u BH Telecom Premijer ligi.

Čolić je posljednju polusezonu proveo u Zrinjskom, ali je na kraju prvog dijela sezone raskinuo saradnju sa Plemićima. U našoj zemlji nastupao je još za zenički Čelik, a bio je i mladi reprezentaivac naše zemlje.

Muamer Svraka na Otoku dolazi iz indonezijskog Semen Padanga, a prije toga nastupao je za Istru 1961, te iranski Paykan, Željezničar i Travnik.  Za našu "A" reprezentaciju upisao je šest nastupa uz dva pogotka, a bio je i kapiten Plavih sa Grbavice, gdje je i ponikao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi