11

Komentari (11)

King_Kenny
...klub sa obrazom,a ne kao njihove komsije iz istog grada koji u ekipu dovedu dokazanog silovatelja kojeg jos dizu u zvijezde i velicaju...ali dobro,ovaj je crnac i odmah je silovatelj bez presude,dok Ronaldo to nije.
rock3
Haman je i tebe naguzio :D
Salihović23
Pa i City ga je htio dovest omg
King_Kenny
@Salihović23 ...oni da su ga htjeli dovesti oni bi ga i doveli.
Klicko
@King_Kenny
u potpunosti se slazem s tobom.Od rijeci do rijeci.Poznavajuci fanove Penalda ne bi cudilo da ga brane govoreci da je i on crnac
fudo.98
Black lives matter, nenu li mu...
nedoni46
Jok slavit ce sto je jedan debil koji ima sve u zivotu odlucio da siluje 4 cure, trebali su ga izudarat na treningu pa predat policiji.
King_Kenny
@nedoni46 ...pa ima i takvih,npr. Manchester United koji slavi dokazanog silovatelja Ronalda i pravi mu kraljevski docek...u cemu je razlika izmedju ovog lika i Ronalda?
nedoni46
@King_Kenny razlika je u tome sto Ronaldu nije dokazano, a ovom jeste, i to 4.
King_Kenny
@nedoni46 ...nista nije dokazano dok ne bude osudjen,znaci isti su,a imaju razlicit tretman.
salt_city
Citas li ti text? sta je mendiju dokazano ako sudjenje pocinje 24 januara, do sad je bilo desetine laznih prijava mozda ce i ovo tako zavrsit.. ako je kriv lagano 10,15 godina zatvora..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.