Dvojica igrača Bayerna stala pred navijače kako bi se oprostili od njih, na ljeto pakuju kofere

Zanimljiva slika s Allianz Arene

Dvojica igrača Bayerna stala pred navijače kako bi se oprostili od njih, na ljeto pakuju kofere

Endin Čaušević

Bayern je jučer na Allianz Areni doživio neočekivan poraz nakon preokreta od Leipziga (1:3) čime su itekako ugrozili odbranu titule prvaka Njemačke. Navijači su tribine počeli napuštati i prije kraja meča, a u centru pažnje našla su se dvojica igrača njemačkog kluba za koje se vjeruje da su se jučer oprostili od navijača bavarskog kluba.

Bavarci su vodili sa 1:0 nakon prvog poluvremena golom Gnabryja, ali je Leipzig šokirao navijače domaćeg kluba preokretom u nastavku utakmice.

Gosti su golovima Laimera, Nkunkua i Szoboszlaija na kraju pobijedili sa 3:1 i doveli Borussiju Dortmund u odličnu poziciju za osvajanje titule prvaka Njemačke.

Ovaj poraz teško je pao navijačima Bayerna koji su nakon gola za 1:3 počeli napuštati tribine i na taj način su najbolje pokazali šta misle o situaciji u svom klubu.

No, na kraju na tribini su ostali oni najvatreniji navijači bavarskog kluba koji su ponovo tražili odlaske čelnika kluba, a to se najviše odnosi na Olivera Kahna i Hasana Salihamidžića.

Nakon svega u centru pažnje našla su se dvojica igrača Bayerna za koje se vjeruje da su se jučer oprostili od navijača tog kluba i na taj način jasno dali svima do znanja da na ljeto sigurno odlaze s Allianz Arene.

Oglasi

U pitanju su Joao Cancelo i Benjamin Pavard koji su stajali nekoliko minuta ispred južne tribine gdje su najvatreniji navijači Bayerna, a njemački mediji tvrde da su se oni na taj način oprostili od njih.

I ranije se špekulisalo da Pavard želi da ide, a čini se da je jučerašnja scena to potvrdila. Što se tiče Cancela već odavno je jasno da Bayern neće otkupiti njegov ugovor i da će se on po isteku posudbe vratiti u Manchester City.

Također, u centru pažnje bili su Joshua Kimmich koji je tužno stajao nekoliko minuta na centru terena jer je bilo jasno koliko mu je teško pao poraz od Leipziga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S druge strane, Sadio Mane pokušao je da oraspoloži navijače i jasno pokaže da još ništa nije gotovo i da će oni u posljednjem kolu dati sve od sebe da pobijede Koln u gostima, a onda čekaju kiks Dortmunda.

Dortmund danas igra u gostima protiv Augsburga i u slučaju pobjede preuzet će lidersku poziciju, dok u zadnjem kolu dočekuju Mainz idućev vikenda.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda2
Izvor informacija vesela sveska, a pavard pred produzetkom ugovora
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi