7

Komentari (7)

sick_boy
Kako ga grabe ako ga ovi ne zele... Ne kontam... Trenutno Barca nije u stanju da se grabi sa Realom jer su u dugovima...
axel42
Jesu doduše zadnjih godina im zadali glavobolje na svim frontovima!! Dokaz su trofeji, gdje ćeš bolan porediti Real i Barcu??
Mirsad1705
U pravu si ti jarane. Nemoguće je uporediti Barsu i Real. Barsa NIKADA nije dobila NIJEDAN šampionat, bilo domaći, bilo inostrani nagu..ove kao Real. Barsa NIKADA nije imala krkane kojima je hinjsko udaranje protivnika (poput ovog lika Cebalosa), sve što znaju od fudbala. Barsa NIKADA nije dobila ni pola penala koji su se vidjeli iz aviona, ali Real je dobio penale za koje je samo sudija znao zašto ih svira..... NEMOGUĆE je porediti i igru Barse i Reala, jer Barsa je za Real CARSKI klub!
axel42
Adrian
Čovjek ne igra ni u Bayernu, Davis bi već bio pojačanje za Real i Hakimi desno i to je to.
nakopitam
Tikvani uporno pokusavaju porediti brucelonu sa NAJVECIM I NAJTROFEJNIJJIM klubom na svijetu!!! Pa to je isto kao da poredite sda vrapcice sa zrinjskim, mozda cak i gore.
user1618268465
Zna se kako je Real došao do polovine svojih trofeja. A šta su to "sda vrapcici" i kakve veze oni imaju sa Zrinjskim? Liku dragi, nisi u stanju da razlikuješ neke osnovne pojmove ali bi da se praviš pametan...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.