Šehić: U prvenstvo ulazimo maksimalno motivisani

Novo lice u NK TOŠK

Šehić: U prvenstvo ulazimo maksimalno motivisani

S. Mlaćo

Novo ime u redovima TOŠK-a ove zime je Benjamin Šehić.

Šehić je stigao kao veliko pojačanje i vjeruje da će opravdati očekivanja.

U Tešnju i u klubu sam prihvaćen na najbolji mogući način, a o TOŠK-u kao klubu imam samo riječi hvale. Mi smo ovdje zaista jedna prava ekipa na terenu a i van njega.
Mislim da možemo biti prezadovoljni onim što smo prikazali na pripremnim utakmicama, radimo naporno i siguran sam da ćemo spremni dočekati početak druge polusezone", ističe ovaj rođeni Sarajlija.

Raduje se nastavku prvenstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U prvenstvo ćemo ući makimalno motivisani. Svaku utakmicu idemo na pobjedu i ova mlada ekipa dat će sve od sebe da se pokaže u najboljem svjetlu. Smatram da će TOŠK biti tvrd orah svim protivnicima i da će biti pri vrhu tabele. Pozdravio bih sve navijače kluba i nadam se da ćemo se uskoro radovati zajedno na "Lukama", dodao je ofanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije