Benjamin Šehić novi igrač Željezničara!
Foto FK Željezničar

Povratak na Grbavicu

Benjamin Šehić novi igrač Željezničara!

M. Šljivak

Benjamin Šehić novi je igrač Željezničara.

Ovaj 23-godišnjak vraća se na Grbavicu nakon gotovo četiri godine i istakao je veliko zadovoljstvo što je ponovo član najdražeg tima.

"Neopisiv je osjećaj ponovo biti na Grbavici, ko god me poznaje, zna za moju beskrajnu ljubav prema instituciji zvanoj FK Željezničar".

"Danas je veoma poseban dan za mene jer je došlo vrijeme da se vratim u klub za koji me veže mnogo emocija i uspomena i bit će mi izuzetna čast i zadovoljstvo da nosim plavo-bijeli dres", kazao je Šehić za zvaničnu stranicu kluba.

Šehić je prošao omladinske selekcije tima s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrao je na posudbi u bugojanskoj Iskri, a potom je potpisao ugovor sa Goraždem. Nakon sezone u Goraždu prelazi u Igman, a potom u TOŠK iz Tešnja

Za TOŠK je odigrao 28 utakmica, dao pet pogodaka i sakupio četiri asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Vidi blente smije se, a ne zna da nece dobit platu pola godine, onda ce tim platama kupit sebi slobodne papire.
7 8
pjanke.sa
Samo ljubav :-) Od sada vas zovemo ljubavnici a ne manijaci :-)
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi