11

Komentari (11)

Gari Garinča
Jednom Željo uvijek Željo !!!!!!
E.Car
Koliko nemira kod pitara na svaki potpis u Želji!!! Oni očekuju da se Željo ugasi a ne znaju kolika je to institucija!!!! Sa svakim potpisom im skoči pritisak, šečer, toliko da mi ih je žao. Savjetujem vas da pratite svoj klub dok niste obolili zbog Želje. Ma vi ste već bolesni ali u glavu.
pjanke.sa
Samo ljubav :-) Od sada vas zovemo ljubavnici a ne manijaci :-)
pjanke.sa
@Lafac i @tbra su moji favoriti LJUBAVNICI
pjanke.sa
@Plavivozdobarskroz je isto LJUBAVNIK i on ne bi igrao za pare :-)
E.Car
@pjanke.sa a ti si izgleda pravi manijak, na svaki post o Želji imaš po nekoliko komentara i to prvi obavezno. Voliš Želju više nego iko na ovom portalu.
krems_krems12
Lik do jucer igrao termine i sad potpisuje za Zelju.? FTF. Sve polovnjak do polovnjaka u Zelju a sve pod krinkom nekog pojacanja. Zalosno, ali pokrij se jorganom koliko je dug. Valjda ce se Zeljo izdignuti iznad svega.
nedoni46
Vidi blente smije se, a ne zna da nece dobit platu pola godine, onda ce tim platama kupit sebi slobodne papire.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Plavivozdobarskroz
Pa mi ne igramo za pare hebem ti mrtve usta klosaru opra ovdje po portalu
nedoni46
@Plavivozdobarskroz ne igrate, igrate za obecanja i onog imaginarnog investitora, a igraci naplacuju dugove preko sudova. Mozes me blokirat.
SonPen1946
benjamin sehic unosi nemir
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.