12

Komentari (12)

Bulle
Ljepši je Džekin gol....
MuzaferDuric
DZEKO ISTI DAO GOL SERIJI A
Pogledajte utakmice malo u proslosti, malo ste pretjerali sa naslovom, pa Dzeko u Romi na isti nacin sa iste pozicije dao gol protiv Chelsea, golman je bio Courtois
Zoilomas
nije.suplja
A Dzekin gol Celziju?
Emir.D
Ma naslov je *****a drug moj dobro si napisao, dzeko dao jos bolji gol i to u ligi sampiona i to jednom celziju na golu sa Kurtoam.
SarajFK
A sta je trebo doci da bude rezerva nekim pjandurama poput djeke??
Tutumaca
Eto djeko ce igeat jos 5g
makelele
Ovaj ce u Bayern ako ovako nastavi
antikomunist
ma jebbo vas Slovenac Sisko.Tom govvnetu treba zabraniti dolazak "u tudju zemlju BiH".Ko ga god vidi blizu Doboja treba da ga pljune.Sikter i vi i on! Zaso ne pisete kako nam je Menalo sa povredom, zasto ne pisete sta je sa Kovacevicem.Zasto pisete o STRANCIMA???
amadeus21
A ne smeta ti kad se piše o Messiju, Ronaldu, Mbappeu, Halandu? I oni su stranci...
antikomunist
Gle kmetova sto pucaju minuse bilo sta da napisem. I koplladi komunisticke, hahahah...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.