9

Komentari (9)

Catanzaro
Idi dijete igraj za Svedsku najoametnije ti je. Bar te nece glava zaboliti
May
Niko nikom nista ne daje tek onako il et onako sto ga vole nego je djecak sve zaradio svojim trudom,talentom.Tako da te price "ulozili"ovi oni ne piju vode.Uostalom sve ulozeno od kluba je vratio dobrim igrama i rezultatima a i obestecenjima prelaskom u veci klub.Reprezentacija je nesto drugo tu se igra srcem i nema veze sa egzistencijalnim pitanjima..
Zoilomas
Bila bi sramota da zaigra za bilo koga drugog iskreno. Svi koji to učine se kaju, neki tokom neki nakon ali kajanje je če uvijek ostati. Srce uvijek vuče na svoju domovinu sem ako ga nemas nikako.
Drakula
Nikad u zivotu. Drzava je njegova i reprezentacija koja mu bolje uslove ponudi. I tako od svakog. Ova drzava je u raspadu sistema i svi odlazi,tako da mu je pametnije za svedsku igrat jer sa Bosnom nikad nece igrat veliko takmicenje.
zilan66
A sto bi bila sramota,od toliko nasih omladinskih selekcija ,reprezentacija, nije nikad pozvan.silni skautu,treneri i sad nas.sramota ako ode za nekog drugog igrati .dik se ne primjwni ovaj nacin rada u nsbih i repki nema tu selameta.
FahroKonjHodzic
ovice igrat za svedsku tamo je rodzen nas su odje*ali i ibrahimovic avdic tankovic omeragic seferovic handanovic i ovice
user1666374721
Kako tebe nije sramota i dalje komentarisati i predstavlja ti se kao ,, naš '' a svi znamo da nisi, jer nemoguće je da otkad sam te upratio, što nije bilo teško po ovom koji, da niti 1 jedini pozitivan komentar o Bosni nisi ostavio, već uvijek kontra.
Drakula
Normalno da ce nas od****t,trazis pare nekom da igra u reprezentaciji. E jesu bitni. Popisam se na tu reprezentaciju. Mi smo najvece smece od ljudi na svijetu i samo polovnjaci igraju za, reprezentaciju.
Blibra
A ahmedhodzic koji je vec bolji od pola tih sto si spomenuo majmune?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.