Tatar oduševljen zbog debija za reprezentaciju: Imaću šta pričati sinu kad naraste

Debitovao protiv Holandije

Tatar oduševljen zbog debija za reprezentaciju: Imaću šta pričati sinu kad naraste

S. Mlaćo

U susretu protiv Holandije (0:0) prve nastupe za “A” reprezentaciju upisali su sinoć u Zenici Advan Kadušić i Benjamin Tatar.

“Predivan je osjećaj biti među najboljim igračima naše zemlje, zadovoljan sam onim što smo večeras pokazali na terenu. Odigrali smo dobro i šteta što nismo iskoristili kontranapade i postigli neki gol. Ali, idemo dalje i sigurno da možemo pokazati još više. Sretan sam zbog prvog nastupa,dodao je još Kadušić koji će u duelu sa Poljskom slaviti 23. rođendan.

Benjamin Tatar s neskrivenim oduševljenjem kaže.

“Drago mi je i sretan sam što sam upisao prvi nastup, ali prije svega mi zadovoljstvo što sam upoznao takve igrače i ljudske veličine, igrače koji igraju u top klubovima, Džeku, Pjanića, Zukanovića, Krunića, Begovića. Imaću šta pričati svom sinu kad naraste. Naravno nije isto igrati za klub i nacionalni tim. Ovdje se vidi razlika u tempu u brzini , kako na treninzima tako i na utakmici. Večerašnja utakmica bila je posebna zbog mog debija ali zgog činjenice da sam igao protiv igrača svjetske klase. Trebalo je nekoliko minuta da se malo „pohvataju konci“ a poslije je sve bilo uredu. Mislim da je i moja igra bila solidna a uvijek može bolje.“

Top Komentari

Ajax11
Završio si Višci karijeru u repki...i to sa jednim „solidnim“ nastupom
14 2
Jupp
Dok nije Dzeko usao, jedini ko je imao hrabrosti da uputi sut bez razmisljanja! Svaka cast majstore!
14 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi