Ispunio obećanje: Pogledajte gdje je Misimović odveo Hadžikadunića i Ahmedhodžića nakon utakmice

Oglasio s ena Instagramu

Ispunio obećanje: Pogledajte gdje je Misimović odveo Hadžikadunića i Ahmedhodžića nakon utakmice

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je remizirala na Bilinom polju protiv Holandije (0:0).

Debije u dresu reprezentacije BiH protiv Sjeverne Irske i Holandije upisali su i doskorašnji mladi reprezentativci Švedske, Anel Ahmedhožić i Dennis Hadžikadunić.

Oni su nedavno odlučili da promijene sportsko državljanstvo i u budućnosti nastupaju za BiH, a pregovore s njima vodio je Zvjezdan Misimović.

Nakon što je ovaj dvojac odlučio da brani boje reprezentacije naše zemlje Misimović je bio veoma sretan i zadovoljan, te im je obećao da će ih odmah voditi na ćevape kada dođu u BiH.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Legendarni Miske to obećanje ispunio je večeras nakon utakmice protiv Holandije što je objavio na Instagramu.

Top Komentari

user1580032041
Obojica fantastični na debiju imamo budućnost u odbrani
40 2
AsmirM
Ovi su navikli na sistem u EU i tako odgojeni zato Svedani i placu za njima , a ovi nasi odma po burecima ,baklavama i cevapima.
5 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi