33

Komentari (33)

tbra
Predobro predstavljanje, svaka cast arapima pa su stavili izvornu pjesmu naseg naroda
Zulfikar
Mizerna cifra cak i ponizavajuca jer kakav god da je igrac je jedne evropske reprezentacije i pinajbolji igrac drzavnog sampiona. Mislim da je menadzment Sarajeva itekako ispao nesposoban jer nisu smjeli sjedati za pregovaracki stol bez minimum milion dolara.
user1612711169
Sarajevo je ovdje se naslo u poziciji da su ga morali dat za te pare,jel za 4 mj bi otišo đabe,jel on im nije htio potpisati ugovor koji su htjeli da potpiše.
Plavi21
Ode Tatar i Rahman, valja nadomiriti 4 mjeseca neplaćenih plata igračima i uposlenicima.
COVID19
Hvala ti sto nas pomno pratis.
Medo-Brundo
Ma ja...drugi kajmak skidaju a mi cigare i kafa...
semano1
Zeljovac sam,al svaka čast na ovom klipu..Arapi kapa do poda
TesanjskiBrnjo
Sta kazu ide u Rusiju hahahahahahah u.s.r.o sam se od smijeha hahahahahahaha
velezovac
Samo naprijed Benjamine,standardan budi pa da te gledamo u reprezentaciji u prvih 11... mozes ti to...
Famoza
Moze al u bajci
Celtic
Dinamo odbija 12 miliona za igrača a mi se radujemo pjesmi : )
Rivaldo
Dinamo je ozbiljan Europski klub, sa astronomskim budzetom, u odnosu na nas. Mi smo haman amaterska liga. Ne znam cemu takvo poredjenje uopste?
Celtic
Govorim to jer najbolji igrač lige i igrač koji je odigrao par utakmica da se proda ode za mizerne pare u najboljim godinama u Saudijsku Arabiju i na tome se svršava. Još ima likova koji pišu da se reprezentacija treba graditi sa igračima iz naše lige.
zajid08
To ti je ko da poredis englesku ligu sa irskom ligom
Celtic
za reprezentaciju*
Rivaldo
Pod broj jedan, ugovor mu istice za 4 mjeseca. Pod broj 2, biti najbolji igrac ove amaterske lige, nije neka referenca, da bi mogao dobro prodati igraca. To sto se vecina igraca vec nakon sezonu, dvije, najbolji je pokazatelj da ovdje nema kvaliteta. Ssmo mladog igraca do 20 godina, mozes solidno prodati, pritom da ima dugotrajan uvovor.
Bohemia
Prihodi FKS su za 2019. iznosili 6,3 miliona KM, a rashodi 10,8 miliona KM. Prihodi Dinama 2019. 100 miliona KM, a rahodi 84 miliona KM. Glupo uopste i porediti
Comandini
Koliku je Hadzic trazio proviziju?
Salihović23
Kul. Sretno Benjamin!
Sarbit2019
Do Ponedeljka svi Mitomani da nauče teks nove himne i pjesme Lepe Brene "Dama iz Londona" ispitivace Semir Gey Respirator Ceric online u Srijedu.
WOLF20
Benjo koliku je proviziju trazio Hadzija?
Sarbit2019
e Čuj Semir Gey Respirator Ceric promjenio himnu Željkanu nema više Tife sada je Lepa Brena sa pjesmom"Bila bi ko ona DAMA iz Londona" svašta.
pjanke.sa
Hahahahahhahaahahahahahah
MethodMan
Mrs ebo vam zeljo svima m, nema veze s temom i vi ga kometrasite i pitate se poslije sto ima naših navijača na objavima Sarajeva
pjanke.sa
Stani konjino ti si na objavi Sarajeva o cemu pricas bolan? Prepusio si malo
user1597153724
ali pjanke ti na objavi sarajeva o zelji pises, u tome je stvar
pjanke.sa
Ja ne pisem ludjaci jedni ja samo se nasmijao na komentar, a vi odmah spominjete stare balavci jedni.
Sarbit2019
pijanke.sa@nemoj zamjeriti Mitomanima znas kako je kad njih pjesma pogodi odmah agresiva."Bila bi ko ona Dama iz Londona"hahahahahahahah
Lafac
@Sarbit2019 al zato vaši igrači idu u Saudijsku Arabiju kao što su pobjegli iz opkoljenog Sarajeva sa motom " Širimo istinu o Bosni" i naravno nisu se vratili dok rat nije završio,toliko o vama!!
Sarbit2019
lafac@laf-lafcina upala ti K+++Č+NA promasio si temu lako je nasim igracima ici u Saudiju u ratu vasi nisu mogli nigdje ici jer ste se 92 predali bez ispaljenog metka i niste postojali do 95 kada ste opet izmigoljili na povrsinu.
Matic
A komsije slusaju Sabana i Odlazis odlazis rusis mi sve :)
Sarbit2019
Maric@ti kao stariji čovjek od 73 godine ne bih se trebao nervirati hoces da te lupi infrakt pa da ostanemo uskraceni za tvoje brilijantne komentare.Lezi spavaj kasno je ovo za tvoju dob vec je 20.30.
Matic
Valjda znas sta je sala komsija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.