Zimus je bio najbolji igrač Premijer lige

Šta je na kraju uradio Benjamin Tatar?

26

Komentari (26)

Shojich07
Čovjek je shvatio da mu je ovo prilika za zaradu 27 godina, igrao u BH PL iz koje se vrhunski klubovi otimaju za igrače
Sanagoal
Njemu sve najbolje ali stvarno nije za bolje lige nego PL ili Saudije. Nerazumijem Bajevića koji ga je zvao za raprezentaciju.
SEDYnn
Da je dobar nebih igrao u kukuruz ligi.
user1574859714
To su ti najbolji igraci BiH lige koji nestanu sa scene cim predju granicu. Toliko o kvaliteti.
DeteVi
Zabije gol sa jednog metra u 62. minuti pa skida dres, hahahaha.
Manager
Na kakvom kraju ? Kraju čega ?
Skopidoo
Tatar je obicni kloc,ne znam sto ga ljudi uzdizu kad je taraba zesca
Rekao sam prije nekoliko mjeseci da je Tatar tipcini prosjecni igrac i onda su mi udarali minuse i kritike, a sta je sad ovo, kad on u Saudijskoj Arabiji ne moze da se dokaze, pa gdje on moze. Tatar je kar..a od igraca.
Manager
Saudijska liga vrijedna skoro 350 M € , naša 50 M €, najjeftiniji roster njihove lige skuplji od najskupljeg rostera u našoj ligi ..
donado91
Ukinut policiski !!! svi ispred vjecne na proslavu titule Homo Zajednico !!!
user1585252255
Dokaz jacine nase lige ili ??
JedanLik
Sajaga
Kako glup naslov clanka, tacno ocekujem neki nastavak serijala
RASanticeva
Klackalica
Benjo ce se para namlatit, a od ozbiljne nogometne karijere se vec oprostio. Bar je shvatio na vrijeme svoje domete i odlucio bar keš izgonjat
Babuka1
Petan pozet, kao sto je i memisevic odradio, zaradi paru i sta te briga.
Lavillenie
Hoce li moci dobiti dopust da dodje ispred vjecne, hahaha
Vico
7. Na tabeli, 10 godina bez titule, opsjodnutost sarajevom, liječenje vlastitih neuspjeha i kompleksa nad SARAJEVOM daljna rasprava i komentar je suvišan...
Lavillenie
@Vico Rece lik koji zna koji je ZELJEZNICAR na tabeli i koliko je bez titule, a prica o nekoj opsjednutosti Torpedom. Idi kukaj na sudije, niko te nista nije pitao..
Vico
Ahahahhahahqha ja samo tebi ODGOVARAM na post od fudbalskog kluba SARAJEVO nastavi plakati i kmečati, tek tebe niko ništa nije pitao na objavi od SARAJEVA, idi prati dešavanja u svom klubu i dugovanja od preko 4 + miliona a mani se sarajeva koje OVE godine nije prvo i koje ce zavrsiti drugoplasirano Kme Kme
mosaljozemosaplavo
cuj odgovaram na post vezan za fk sarajevo, koliko znam tatar vise nije clan sarajeva, po cemu je ovaj post vezan za sarajevo? mi bar znam da nam je losa situacija u klubu i da nismo nista mogli osvojiti ove sezone pa cak i europu izboriti a vi se zapitajte sto ste privatizovani a dugujete minimalno 5 plata igracima.
Lavillenie
@Vico Tuzno je da navijas za Torpedo, a znas sva desavanja u Zelji, a znas li zato je to tako? Zato sto vas dusa boli jer ste prodali ovu dvojicu, jer ste izgubili 13 bodova i jer ce te umjesto pehara podici *****u malinu, pa samo gledate sta Vico radi, koliko je Zeljo duzan, je li Mujic ispravno sudio itd. Ma ja vi cete kao Makedonci, niste drugi nego prvi do prvog. P.S. I ne kontam ako se spomene Edin Dzeko to znaci da je post o Zelji?? Spavanac!
Vico
7. pozicija na tabeli i ti se brines dali ce sarajevo ove sezove dignuti pehar ili ne SMIJEŠNO..
unioni
@Lavillenie druze ovo Sarbit samo sa drugog profila HAHAHAHHA
Lavillenie
@unioni Sve psihijatrijski slucajevi prijatelju dobri, hahaha
Rajvosa2019
Benja - ti i Amar nam falite na svakom cosku , sve najbolje jarane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.