Bentancur: Messi je igrač sa druge planete
Foto: EPA

Urugvajac impresioniran

Bentancur: Messi je igrač sa druge planete

Uruguvajski fudbaler Rodrigo Bentancur impresioniran je fudbalskim umijećem Lionela Messija. 

Mladi vezni igrač Juventusa je protiv Lionela Messija imao priliku igrati u utorak na otvaranju grupne faze Lige prvaka, a nakon utakmice zvijezdu Barcelone je opisao kao igrača sa druge planete.

"Mi nismo bili na nivou protiv Barcelone. Dali smo sve od sebe, no to nije bilo dovoljno. Moram istaći da me je impresionirao Messi. Nevjerovatan je, on je fudbaler sa druge planete", kazao je Bentancur. 

Bentancuru, koji je u Juventus stigao ovog ljeta iz Boce Juniors, utakmica protiv Barcelone je bila ujedno debi u najelitnijem evropskom takmičenju.

"Zadovoljan sam kako sam igrao i šta sam uradio. Liga prvaka je mnogo drugačija od Copa Libertadores. Igra se brže i tehnički bolje", naglasio je ovaj 20-godišnji urugvajski fudbaler. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi