Benzema zabio, ali u pogrešnu mrežu - Navijači Al-Ittihada ponovo imaju razlog da budu ljuti

Ne ide mu dobro u Al-Ittihadu

Benzema zabio, ali u pogrešnu mrežu - Navijači Al-Ittihada ponovo imaju razlog da budu ljuti

Esmer Oštraković

U toku je utakmica osmine finala Azijske Lige prvaka između Al-ittihada i Navbahora iz Uzbekistana, a gosti imaju prednost od 1:0.

Domaći tim je na ovom susretu favorit, ali stvari se nakon prvog poluvremena ne odvijaju onako kako bi oni htjeli.

Imali su domaći igrači jako lijepu priliku na otvaranju utakmice, tačnije u 13. minuti akda je Fabinho šutirao, ali lopta je otišla pored gola.

Pravi šok za domaće u 25. minuti kada je Benzema postigao prelijep gol glavom, ali na njegovu nesreću matirao je svog golmana i donio prednost protivničkoj ekipi.

Oglasi

Sigurno je da će ovo biti razlog više za navijače Al-Ittihada da ponovo vrijeđaju Benzemu koji je bio jako blizu odlaska iz ekipe u januaru.

Na kraju je ostao u Al-Ittihadu, ali očito je da mu ne ide dobro, a to najbolje pokazuje reakcija kod autogola koji je postigao.

Benzema je imao priliku da se iskupi u 40. minuti kada je šutirao nakon kornera, ali nije bio precizan kao u 25. minuti i lopta je otišla pored gola.

Tražili su domaći fudbaleri penal u 44. minuti, morao je reagovati i VAR, ali nakon pregleda snimka odlučeno je da nema elemenata za jedanaesterac.

Samo minut nakon toga Kante se našao u fenomenalnoj šansi, ali gostujuća odbrana je uspjela da jako dobro reaguje i da ga spriječi u postizanju gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti