Benzema dobio žestoke zvižduke s tribina, a onda je reagovao Ronaldo

Branio svog saigrača

Benzema dobio žestoke zvižduke s tribina, a onda je reagovao Ronaldo

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na svom terenu ubjedljivo savladali Real Sociedad sa 5:2 u meču 23. kola La Lige.

Kraljevski klub igra daleko od prave forme u ovoj sezoni, ali uspjeli su sinoć bez problema da upišu tri boda. Odličan je bio Cristiano Ronaldo koji je postigao tri gola, dok su po jedan dodali Lucas i Kroos.

U listu strijelaca mogao se upisati i Karim Benzema koji je pred kraj meča promašio nevjerovatnu šansu sa svega nekoliko metara. Navijači Reala su počeli zviždati francuskom napadaču, ali se onda uključio i Ronaldo koji je pokazao navijačima da trebaju aplaudirati, a ne zviždati Benzemi ili bilo kojem igraču Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi