Benzema: Hazard bi bio sjajno pojačanje

Francuz komentarisao špekulacije

Benzema: Hazard bi bio sjajno pojačanje

Francuski fudbaler Karim Benzema rekao je da bi Eden Hazard bio dobro pojačanje za njegov Real Madrid.

Posljednjih mjeseci sve više se špekuliše da bi krilni fudbaler Chelseaja mogao da pređe u Real Madrid, a kako se sezona bliži kraju, te su glasine sve češće.

Jedan od onih koji je upitan da komentariše ove špekulacije je i napadač Reala Karim Benzema. On je rekao da je Hazard sjajan igrač i da bi bio veliko pojačanje za Kraljeve.

"Hazard je sjajan igrač. Ne znam šta hoćete da ja kažem o tome? Ne znam koje su glasine vezane za Hazarda i Real Madrid, ali sam siguran da bi on bio veliko pojačanje za nas", rekao je Benzema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Hazard ove sezone jedan od najboljih fudbalera Cheseaja, a za sada je u Premiershipu postigao 14 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije