Benzema: Neka navijači zaborave prošlu, imam dobar predosjećaj za novu sezonu

Francuz nakon hat-tricka protiv Fenera

Benzema: Neka navijači zaborave prošlu, imam dobar predosjećaj za novu sezonu

Real Madrid je sa 5:3 savladao Fenerbahče u borbi za treće mjesto na "Audi kupu", a junak pobjede Kraljeva je bio Karim Benzema koji je postigao tri gola.

Iako se Kraljevi nisu u pretjerano dobrom svjetlu pokazali tokom predsezonskih prijateljskih susreta Benzema smatra da navijači moraju biti strpljivi, te ih je zamilio da vjeruju njemu i njegovim saigračima.

"Osjećam se dobro, ali je jasno da mi treba još minuta i vježbe", izjavio je nekon utakmice Karim Benzema, pa nastavio:

"Reći ću vam samo jedno, ovo su pripreme. Cilj je da se uigravamo, da podižemo formu i budemo spremni za početak prvenstva. Radimo naporno i na fizičkoj pripremi i na taktici, trudimo se da što prije dostignemo najviši mogući nivo", istakao je Benzema, pa se osvnuo na kritike:

"To je normalno pogotovo nakon poraza od Atletica. Međutim, moramo nastaviti dalje".

"Zamilio bih navijače da vjeruju u nas jer su nam potrebni, neka zaborave prošlu sezonu, imam dobar predsjećaj za sljedeću", poručio je napadač Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti