Benzema: Nema Messija? Nema veze, El Clasico je i dalje posebna utakmica

Smatra da je sve moguće

Benzema: Nema Messija? Nema veze, El Clasico je i dalje posebna utakmica

E. Škorić

Francuski napadač smatra da se kvalitet španskog El Clasica nije pogoršao.

Ronaldo je ranije napustio Real Madrid, ovog ljeta otišao je Sergio Ramos, Barceona je bez Lionela Messija, pa se mnogi s pravom brinu da okršaji dva najveća španska kluba više neće biti kao prije.

"Za mene je sve ostalo isto. El Clasico je i dalje najbolja utakmica na planeti. Nije važno koji igrači dolaze ili odlaze iz momčadi, jer Real - Barcelona je povijesni događaj. Imena se mijenjaju, ali i prije Zidanea, Eto'a, Ronaldinha, Ronalda... To je bila vrhunska utakmica", rekao je Benzema.

Francuz je komentarisao i činjenicu da je Barcelona u velikoj krizi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U takvim utakmicama je uzalud gledati formu, igrače, bilo šta, to su uvijek utakmice u kojima je sve moguće", dodao je Benzema.

Nakon osam kola La Lige, Real vodi u prvenstvu sa 17 bodova. Barcelona se, s druge strane, nalazi na devetom mjestu s 12 bodova.

Top Komentari

Sars33
Sta ti je ba, premier liga otac! Ako igdje ima boljeg fudbala jeste u engleskoj ligi, a spanska liga je sad isfurala nije ko prije sto je bila, Koeman sa Barsom sve s****
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi