Benzema otkrio ko mu je najbolji fudbaler svih vremena

Cristianu Ronaldu se neće svidjeti ova izjava

Benzema otkrio ko mu je najbolji fudbaler svih vremena

Endin Čaušević

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema izjavio je da je brazilski Ronaldo za njega najbolji igrač svih vremena.

Francuski napadač rekao je da je kao dijete najviše pratio igre Ronalda, te da je pokušavao što bolje da kopira njegove poteze.

"Kada sam bio mlađi, način na koji je Ronaldo igrao je puno utjecao na mene. Za mene je on najbolji napadač svih vremena. Gledao sam dosta njegovih golova i poteza, te sam pokušao raditi ono što on radi, ali nije to lako. Nemoguće je imati poteze kakve je on imao", rekao je Benzema.

Benzema je zbog skandala sa Valbuenom suspendovan do daljnjeg iz reprezentacije i postoji mogućnost da ne igra na Evropskom prvenstvu ovog ljeta. Ipak, otkako je Zidane došao na klupu Reala, Benzema je u šest utakmica uspio da postigne sedam golova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"On je bio vrhunski igrač i sada je odličan trener sa puno iskustva. Ekipi je ponudio mnogo, dao nam je samopouzdanje, ideje kako ćemo igrati i to je sve pozitivni za nas. Učimo od njega svaki dan jer znamo kakav je igrač bio", dodao je Benzema.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi