Karim Benzema ostaje igrač Real Madrida!

Marca ekskluzivno objavila

Karim Benzema ostaje igrač Real Madrida!

E. Oštraković

Karim Benzema i naredne sezone bit će fudbaler Real Madrida, ekskluzivno su prije nekoliko minuta objavili novinari Marce.

Iako se dugo govorilo da Benzema ide u Saudijsku Arabiju, istina je dosta drugačija i konačno je otkrivena javnosti.

Naime, Benzema nikada nije razgovarao sa bilo kim iz ove zemlje, te je sve vrijeme imao ideju da do kraja ugovora ostane u Real Madridu.

Tako je sada i zvanično da će Benzema ostati u Real Madridu još jednu godinu, odnosno da će svoj ugovor odraditi do kraja.

Kako navode novinari Marce, Francuz osjeti da ima još mnogo snage u sebi i da može odigrati još jednu sezonu na vrhunskom nivou.

Ipak, treba naglasiti i to da Benzema nije odbio mogućnost da po završetku naredne sezone ode u Saudijsku Arabiju.

Oglasi

Govoreći na današnjoj press konferenciji Benzema je između ostalog rekao:

"Veoma sam ponosan na svoju karijeru. Sjećam se dana kada sam došao i potpisao za Real. Bio sam dijete sa jednim snom, a to je da igram za Real Madrid jedngo dana", rekao je Benzema.

"Znam koliko me navijači Real Madrida vole. Osjećam to kada sam na terenu. Dajem sve od sebe, samo zbog njih. Uvijek kažem da igramo 11 na 11, ali na terenu su oni najveća prevaga, navijači Real Madrida", kaže Benzema.

Konačno je na red došlo i pitanje o tome da li ostaje u Real Madridu.

"Vidite, trenutno sam tu. Imamo utakmicu za nekoliko dana", rekao je Benzema.

Upitan je onda da se oko svega toga obrati navijačima Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zašto da im se obratim. O čemu? Zašto da govorim o budućnosti ako sam u Madridu. Ono što čujete i čitate je internet, a internet nije stvarnost", završio je Benzema.

Benzema je u Madrid došao još 2009. godine iz Lyona i odigrao je preko 400 utakmica za kraljevski klub. S klubom je osvojio apsolutno sve, uključujući čak pet naslova Lige prvaka i dva ligaška naslova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adrian
Nisam ni sumnjao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi