Već se zna gdje će Benzema igrati kada napusti Real Madrid

Njegov agent otkrio

Već se zna gdje će Benzema igrati kada napusti Real Madrid

E. Čaušević

Francuski napadač Karim Benzema stigao je u Real Madrid prije skoro 12 godina iz Lyona.

Benzema je ponikao u dresu francuskog kluba, a na ljeto 2009. godine odlučio je da potpiše za Real Madrid koji ga je platio 35 miliona eura. Od tada je on prvi napadač kluba, te je prethodnih sezona najbolji igrač Reala nakon što je Cristiano Ronaldo napustio klub.

Ovaj 33-godišnji napadač s Realom ima ugovor do ljeta 2022. godine i španski mediji pišu da nije nemoguće da Benzema tada napusti klub i prepusti mjesto nekom mlađem napadaču.

O tome je nedavno pričao i njegov agent Karim Djaziri koji je priznao da Benzema već ima plan gdje će igrati kada napusti kraljevski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sigurno će se vratiti u Lyon. Nikada nije igrao na ovom novom stadionu koji je otvoren 2016. godine i želja mu je da se vrati kući i tu završi karijeru. Ne znam kada će se to desiti, ali siguran sam da će jednog dana ponovo zaigrati za Lyon kako bi se odužio klubu za sve što mu je dao", rekao je Djaziri.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi