Bomba iz Italije: Zidane kreće po Džeku, ima zanimljiv plan!
FOTO: EPA

Sve bliži odlasku iz Rome

Bomba iz Italije: Zidane kreće po Džeku, ima zanimljiv plan!

Haris Zilić

Bh. reprezentativac Edin Džeko po svemu sudeći broji posljednje dane u ekipi Rome nakon svađe sa Paolom Fonsecom.


Italijanski mediji već sele Džeku u Inter, u igri je i Milan, a današnje informacije italijanskog Tuttomercata, govore da je Zinedine Zidane krenuo po Edina Džeku i to sa zanimljivim planom.

Naime, Real bi Romi ponudio Mariana Diaza i određenu količinu novca za Edina Džeku. Diaz je ove sezone za Kraljeve odigrao svega devet utakmica u svim takmičenjima.

Također, ugledni Corriere dello Sport, prenosi vijest da Inter nema namjeru poslati Eriksena u zamjenu za Džeku, kao što se pisalo ranije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tiho se spominje i Juventus, pa će zanimljivo biti do kraja januara kakva sudbina očekuje našeg kapitena. Po pisanjima vodećih italijanskih medija, izgleda da je ostanak u Romi među posljednjim opcijama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Koja je ovo BOMBA u zadnja 3 dana ? Manje su bombi saveznici bacili na Berlin 45 nego što je palo za Đeku u zadnja 3 dana.Na kraju ce ostati u Romi izgubit ce kapitensku traku i grijat ce klupu.
18 1
jc999
Koje vi fantazije imate... Koji će racku Džeko Realu?!
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi