Benzema: Španci nisu nepobjedivi

Napadač Reala uvjeren u pozitivan rezultat

Benzema: Španci nisu nepobjedivi

Francuska će večeras istrčati na Vicente Calderon da se suprotstavi aktuelnim evropskim i svjetskim prvacima, Špancima.

Karim Benzema istrčat će na stadion Atletica, ali ne u dresu Reala, Benzema će večeras nositi dres Tricolora. Uvjeren je Benzema da njegova reprezentacija može izvući dobar rezultat. 

 

"Oni jesu najbolja reprezentacija na svijetu, osvojili su sve što se može osvojiti. Mnogo mojih suigrača iz Reala igra za Španiju i znam koliko mogu i koje su njihove kvalitete. Ali ovo nije nemoguća misija, mislim da nisu nepobjedivi. Još uvijek je to duel 11 na 11," rekao je Benzema. 

 

Podsjetili su reporteri Benzemu na poraz od Španije na nedavno završenom Euru. "Izgubili smo tu utakmicu, ali to ništa ne znači. To takmičenje je završeno, sada mi moramo da pobjedimo na Calderonu. Ova utakmica je drugačija, internacionalna, ali uvijek je teško igrati na Calderonu, bilo to protiv Španije, ili Atletica," rekao je Benzema. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Utakmica Španija-Francuska igra se večeras, a lopta će sa centra igrališta krenuti u 21 sat. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.