Benzema: To su samo zvižduci, ništa strašno

Na meti ogorčenih navijača

Benzema: To su samo zvižduci, ništa strašno

Edmir Škorić

Karim Benzema odbija pjevati Marseljazu, za Francusku nije dao gol u posljednjih 12 utakmica, a navijači su mu ponovo zviždali.

Francuska je u Parizu poražena od Španije s 0:1 (Pedro), a Benzema je bio na meti navijača, koji su mu i u utorak navečer zviždali.

 

"Zvižduci? To nije tako strašno, u redu sam. Ne znam zbog čega mi zvižde, ali to je nogomet, to je život. Najvažnija je reprezentacija. Zabijat ću ja opet golove", poručio je napadač Real Madrida.

 

Prokomentirao je i poraz od aktuelnog svjetskog i evropskog prvaka, zbog kojeg će Trikolori najvjerovatnije igrati dodatne kvalifikacije.

 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Moji suigrači iz Reala koji igraju za Španiju su bili jako sretni zbog pobjede, a mi tužni i razočarani. Mislim da nismo zaslužili poraz, ali napravili smo pogrešku i skupo ju platili", dodao je Benzema.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.