Benzema tražio od Pereza da potpiše Ben Arfu
(Foto: EPA)

Prijedlog nije prihvaćen

Benzema tražio od Pereza da potpiše Ben Arfu

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Karim Benzema imao je interesantan prijedlog za predsjednika madridskog Reala Florentina Pereza.

Prema navodima francuskih medija, iskusni napadač je Perezu predložio da u klub dovede Hatema Ben Arfu, koji je odnedavno novi igrač Rennesa.

Benzema je smatrao da Ben Arfa itekako može pomoći Realu jer se radi o zaista fantastičnom fudbaleru. Međutim, Perez je ovaj prijedlog odbio i zvanične ponude francuskom fudbaleru nije bilo.

Ben Arfa nije odigrao nijedan meč već godinu i po dana. Imao je ogromne probleme u PSG-u gdje je došao u sukob sa rukovodstvom kluba i to ga je skupo koštalo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju se uspio izvući. Ovog ljeta je postao slobodan igrač, a iako nije dugo igrao, dobio je veliki broj ponuda.

Na kraju je odabrao Rennes. Debi za ovaj tim imaće već za 10-ak dana i imaće šansu da ponovo izgradi ime u prvenstvu Francuske.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi