Benzemi prijeti otkaz u Real Madridu?

Ukoliko ga proglase krivim

Benzemi prijeti otkaz u Real Madridu?

Karim Benzema mogao bi dobiti otkaz u Realu ukoliko se ustanovi da je učestvovao u ucjenjivanju saigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene.

Iskusni napadač je već nekoliko puta saslušan od strane francuske policije, a protiv njega je ranije pokrenuta istraga da je ucjenjivao Valbuenu privatnim video snimkom i pritom pokušao iznuditi veliku sumu novca.

Kraljevski klub je zvaničnim saopštenjem stao u odbranu svog igrača, ali španski list AS tvrdi da je predsjednik kluba Florentino Perez spreman uručiti i otkaz ukoliko se ustanovi da je Benzema krivac u cijeloj priči.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Po francuskim zakonima Benzema bi za pokušaj iznude novca mogao dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.