Benzemi se ne ide iz Reala
Foto: EPA

Zadovoljan u Madridu

Benzemi se ne ide iz Reala

Francuski napadač Karim Benzema nema namjeru u dogledno vrijeme napuštati Real Madrid.

Iako se često govori o njegovom odlasku i dolasku nekog novog napadača, naprimjer Harryja Kanea, realnost je da je Benzema vrlo zadovoljan u Realu.

"Benzema je veoma sretan u Real Madridu. Prošlog mjeseca je produžio ugovor i trenutno nema nikakvih naznaka da će brzo promijeniti klub", rekao je Karim Djaziri, agent francuskog napadača.

Španski mediji su pisali da je Benzema dobio ponudu Arsenala, ali od tog transfera očito neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Karim Benzema je ove sezone na osam utakmica za Real u svim takmičenjima postigao samo dva gola, a član kraljevskog kluba je od 2009. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije