Berbatov objavio najvrijedniju fotografiju u životu: "Skupljam hrabrost, a on ne zna ni ko sam"

S legendarnim Ronaldom

Berbatov objavio najvrijedniju fotografiju u životu: "Skupljam hrabrost, a on ne zna ni ko sam"

A. Čaušević

Dimitar Berbatov je svojevremeno bio jedan od najboljih svjetskih napadača, a slavu je doživio igrajući za Manchester United. 

Iako je izuzetno popularan Bugarin je na društvenoj mreži Instagram otkrio kako ga njegov idol Ronaldo da Lima uopšte nije prepoznao.

Berbatov se odlično sjeća detalja sa minhenskog aerodroma iz 2014. godine kada je skupljao hrabrost da priđe svom idolu.

"Prolazio je aerodromom, a ljudi ga nisu ni primjetili. Mislio sam jesu li oni normalni, ne vide jednog od najboljih ikad..."

"Onda sam počeo misliti i rekao da moram uraditi nešto, tražiti fotografiju, pozdraviti se. Stidljiva sam osoba..."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ali skupio sam hrabrosti, otišao do njega i napravili smo fotografiju. Bio je ljubazan, iako mislim da nije ni znao ko sam, to mi je popravilo dan."

"Svako je fan nekog, a OEl Phenomeno je jedan od mojih heroja", poručio je Berbatov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi