Berbatov upozorava United: Dybala ima jednu manu zbog koje bi se mogao mučiti u Premier ligi
Berbatov smatra da je Dybala nizak i da bi zbog toga mogao imati problema u Premier ligi

Bivši napadač tima sa Old Trafforda ipak cijeni kvalitete Argentinca

Berbatov upozorava United: Dybala ima jednu manu zbog koje bi se mogao mučiti u Premier ligi

S. Pašalić

Već nekoliko dana se piše o velikoj zamjeni igrača između Manchester Uniteda i Juventusa.

Paulo Dybala bi trebao da stigne na Old Trafford, dok bi se Romelu Lukaku zaputio put Torina, ali se još čeka da igrač Stare dame odluči da li želi potpisati za engleski klub.

On se u četvrtak vratio u Torino, a tek treba da obavi razgovor sa Maurizijom Sarrijem oko svoje budućnosti u klubu.

Ipak, dok mnogi iščekuju dolazak Argentinca na Old Trafford, bivši igrač Uniteda Dimitar Berbatov upozorava da iako je svjestan Dybaline kvalitete, smatra da Argentinac ima nedostatak zbog kojeg bi se mogao namučiti u Premier ligi.

"Ja sam obožavatelj Dybale. Možete vidjeti njegovu nogometnu inteligenciju. Razmišljanje, dodavanje, lijeva noga, udarci, slobodni udarci, on mi se jako sviđa", rekao je Berbatov.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jedino je što on nije visok, on je nizak. Hoće li se uklopiti u Premier ligu gdje se više igra fizički?"

"Ali pogledajte druge igrače njegovog stasa, na primjer David Silva - on je legenda. Za njega je važno gledati tu vrstu igrača ako dođe do dogovora", dodao je Berbatov.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi