Berin Čatić opet na Piroti: Želim pomoći Travniku
Foto: NK Travnik

Postao Vezir

Berin Čatić opet na Piroti: Želim pomoći Travniku

E. Škorić

Mladi napadač Berin Čatić (20) ostatak sezone provest će u Travniku.

Čatić je nedavno napustio Velež u koji je ljetos prešao upravo iz Travnika, ali zbog velike konkurencije nije uspio da zadrži status prvotimca Rođenih.

Nakon što su on i FK Velež okončali saradnju, odlučio je da prihvati ponudu matičnog Travnika i sada je potpisao ugovor do ljeta, a nada se da bi tu mogao ostati i duže ukoliko sve bude kako je planirano.

"Sretan sam što se vraćam na Pirotu. Ovo je moj dom i jedva čekam da krenu utakmice. Dat ću sve od sebe, želim da pomognem Travniku u ostvarivanju zacrtanih ciljeva", rekao nam je kratko Čatić nakon potpisivanja ugovora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Travnik je trenutno prvoligaš i nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi FBiH ima 22 boda, odnosno devet bodova manje od vodećeg Posušja.

Top Komentari

Brazuka
Sine oprali su pare na tebi i vratili te kući .
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi