Berlusconi progovorio o Balotellijevoj budućnosti

Gdje će karijeru nastaviti Super Mario?

Berlusconi progovorio o Balotellijevoj budućnosti

Adnan Beganović

Višestruki evropski i italijanski prvak, Milan, mogao bi na kraju sezone od Liverpoola kupiti Marija Balotellija.

Bivša velika nada italijanskog fudbala u Milan je stigao na posudbu iz Liverpoola početkom ove sezone, no nije uspio zadobiti povjerenje trenera Siniše Mihajlovića.

Više vremena provodi na tribinama i na klupi nego li na terenu, no i pored toga Milan bi ga na kraju sezone mogao kupiti od Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Hoćemo li za stalno potpisati Balotellija? To zavisi samo od njega. On ima izvanredne tehničke i fizičke kvalitete koje mogu doći do izražaja ako pokaže zrelost u životu i na terenu. Ako bude na tome radio. onda možemo ići na finansijsku žrtvu i ostaviti ga u Milanu", izjavio je počasni predsjednik italijanskog kluba, Silvio Berlusconi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi