Berlusconi uvodi red: Nema tetovaža i brada, već sam im našao frizera

Da se zna ko je gazda u novom klubu

Berlusconi uvodi red: Nema tetovaža i brada, već sam im našao frizera

Silvio Berlusconi nekadašnji premijer Italije i vlasnik Milana je prije nekoliko dana finalizovao kupovinu trećeligaša Monze i već je počeo vladati "gvozdenom pesnicom".

"Biće to mlada ekipa sačinjena u poptunosti od italijanskih igrača. Kosa će im morati biti uredna, već smo našli frizera u Monzi koji je rekao da će ih besplatno šišati", izjavio je večeras Silvio Berlusconi, pa nastavio otkrivati svoje planove:

"Nema brada, nema tetovaža i neće moći nositi 'brdo' naušnica. Biće primjer poštenja na terenu, izvinjavat će se svojim protivnicima u slučaju faula, a sa sudijom se ophoditi kao džentlmeni".

"Ako im neko bude tražio autogram svoje ime i prezime će napisati čitko, a ne neke škrabotine i izlazit će uvijek obućeni sa ukusom... Želim nešto drugačije u modernomm fudbalu", dodao je nekadašnji vlasnik Milana.

Top Komentari

Saimai1316
A plasticne operacije ako nekom trebaju hoce li one biti zabranjene gospodine beelusconi
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi