Bernard novi igrač Evertona

Stiže Brazilac

Bernard novi igrač Evertona

M. Šljivak

Brazilac Bernard postaće novi član Evertona.

Ovaj 25-godišnji ofanzivac danas će stići na Goodison Park, gdje će obaviti ljekarske preglede, a zatim će potpisati ugovor sa Karamelama.

Tako će ofanzivni dio ekipe Evertona biti dodatno pojačan. Radi se o zaista sjajnom fudbaleru koji je prethodnih pet godina nosio dres Shakhtara iz Donetska.

Ipak, odlučio je da napusti klub usprkos ponudi za nastavak saradnje i odlučio se na potpis za ekipu Evertona. Kompletan transfer će dakle biti završen danas i Brazilca ćemo gledati u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bernard je odigrao 157 utakmica za Shakhtar i postigao je 28 golova, a u karijeri je još igrao za brazilski Atletico Mineiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi