Navijači Leeds Uniteda oduševljeni idejom o kupovini Bešića
Nekoliko dobrih ponuda dobio je Bešić i uglavnom su one iz Championshipa

Rado bi ga vidjeli u svom timu

Navijači Leeds Uniteda oduševljeni idejom o kupovini Bešića

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić mogao bi u narednim satima napustiti Everton.

Iako je igrao dosta dobro u pripremnim mečevima, čini se kako menadžer tima sa Goodison Parka Marco Silva ne računa ozbiljno na usluge 26-godišnjeg bh. veznjaka.

On bi u narednim satima mogao biti prodan, a kao jedan od potencijalnih kupaca spominje se ekipa Leeds Uniteda.

Menadžer ovog tima Marcelo Bielsa traži pojačanje na poziciji defanzivnog veznjaka i dolazak Bešića u tim bi vjerovatno riješio sve probleme do kraja sezone.

Navijači trostrukog prvaka Engleske oduševljeni su idejom da bi klub mogao potpisati Bešića. Na društvenim mrežama su izrazili veliko zadovoljstvo da bi transfera moglo doći i iskreno se nadaju da će bh. fudbaler stići na Elland Road.

Nije samo Leeds taj koji želi Bešića. Odavno je želja Middlesbrougha, gdje je bio posuđen proteklih šest mjeseci, a također spominje se i prelazak u ekipu West Browmich Albiona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gdje će Bešić završiti mogli bismo saznati do sutra, a u najgorem slučaju do kraja mjeseca, do kada engleski timovi mogu poslati fudbalere na posudbu u druge klubove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti